Käyttökohteet

Elintarviketeollisuus

Vähennä hävikkiä, kasvata tuottoa.

Ei anneta ruokien pilaantua turhaan. Autamme sinua pitämään tuotehävikin minimissään. Tämä onnistuu oikeanlaisella suunnittelulla ja sisäilman seurannalla. 

Ratkaisut moneen ongelmaan.

 

Elintarvikkeiden tuoreuteen vaikuttaa ajan lisäksi olosuhteet missä niitä säilötään. Meillä tutkimukseen ja kokemukseen perustuva osaaminen ja ratkaisut, joilla elintarvikkeiden elinkaari saadaan pidemmäksi.

Eroon etyleenistä

 

Hedelmät ja kasvikset tuottavat etyleenikaasuja jotka nopeuttavat pilaantumista ja lyhentävät orgaanisten tuotteiden myynti-ikää. Ratkaisumme pitää etyleenin määrän pienenä varasto- ja myymälätiloissa.

Ruokahävikki vähenee noin 12%

 

Asiakkaamme hedelmä- ja kasvistuotteiden varasto- ja myyntitiloihin asennettu ilmanpuhdistuslaitteisto tuotti 12,9 % säästön hävikissä. Investointi maksoi itsensä takaisin alle vuodessa. Asiakkaamme mukaan hedelmät olivat tuoreempia ja tuotteiden on parempi.

Ota yhteyttä

Haluatko tarjouksen sopivasta ratkaisusta?

Ota meihin yhteyttä